• Superenkelt att anpassa!
  • Lokal produktion
  • Snabb leverans
  • Nöjd kund-garanti
 aaa
 a
 a
 
 
 
 
 aaa
 
 
 
 aaa
 aaa
 aaa
 aaa
 aaa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • 1. Produkt
  • brush 2. Bakgrund
  • face 3. Symboler
  • text_fields 4. Text
  • 5. Fästmetod

1.1 Material

Plastskylt

Våra skyltar är gjorda i så kallad skummad PVC och vi har valt en optimal tjocklek på 3 millimeter. Materialet går under många namn och kallas ibland för Forex, Formalux eller helt enkelt Foam. Enkelt förklarat är skummad PVC en expanderad PVC med 50% lägre densitet än homogen PVC. Att den är extremt väderbeständig och mycket slagtålig gör den idealisk för skyltar.

En motsvarande skylt i t.ex aluminium väger betydligt mer och är känslig för slag. Om du tappar en aluminiumskylt i marken kröker du hörnet och det går aldrig att fixa till perfekt, en skummad PVC skylt däremot studsar bara utan att skadas.

Fördelen är ju även att när vi skickar skylten till dig väger den mycket mindre än andra material och är inte känslig för transportskador. En annan egenskap är att den inte spricker om du vill spika upp den, borra hål i den eller kröka den runt en stolpe, ens i minusgrader.

Sist men inte minst är materialet självslocknande, ett krav i offentliga miljöer. Övriga användningsområden är bland annat mässmontrar, butiks- och båtinredningar.

Skyltarna lamineras alltid för få ett klotter och UV-resistent skydd, vilket gör dem perfekta för utomhusbruk. När du skapar din skylt kan du dessutom välja ett matt laminat för en reflektionsfri yta. Matt yta är främst lämpad för inomhusbruk då man slipper blänk, medans blank yta är lättare att hålla rent utomhus.

Vi erbjuder också skyltar som trycks på reflektiv yta, vilket gör att skylten kan användas som reflex i mörker.

Dekal

Självhäftande dekaler eller så kallade “klistermärken” fäster i stort sett på alla underlag.

Dekalerna lamineras med ett skyddslaminat för en tålig yta vilket gör att de tål UV-ljus, klotter, kemikaler och slitage.

Dekalerna har ett speciellt lim/adhesiv som gör att det inte blir luftbubblor när du sätter fast dem. Dessutom kan du finjustera din dekal några gånger innan limmet fäster ordentligt. Först när dekalen har suttit på en plats ett tag så fäster limmet mer permanent.

Banderoll

Våra banderoller tillverkas av högteknologisk fiberarmerad plast, samma material som används på lastbilskapell. Ett utomordentligt starkt och slittåligt material som tål både väder och vind.

Kanterna är kraftigt förstärkta med öljetter.

Hos oss kan du skapa en egen banderoll med maxmått 1,5mx10m. Önskar ni större mått kan ni kontakta oss på [email protected], så hjälper vi er självklart med det.

Vinyltext

Texter och symboler konturskärs i tunn självhäftande vinyl och har ingen bakgrund. Lämpar sig både utomhus och inomhus. Vinyltext lämpar sig utmärkt för båtar, bilar och glasytor.

Vinyltext eller även kallat dataskuren dekor är texter och symboler utskurna i väldigt tunn självhäftande vinyl. Denna vinyl har en garanterad hållbarhet utomhus i 7 år och lämpar sig även utmärkt för användning inomhus. Exempel på användningsområden är bildekor, fönsterdekorationer och båt namn m.m. Då vinylen är genomfärgad och har samma färg på ”klistersidan” kan man skära vinyltexter spegelvänt och applicera på insidan av t.ex. ett skyltfönster eller en bilruta.

Vinyltexten levereras komplett på en appliceringsfilm så att du själv lätt kan montera den med en monteringsskrapa. Du behöver alltså inte montera bokstav för bokstav utan allt sitter ihop precis så som du designade det.

Vinyltexten har en fantastisk hållbarhet och de flesta tåg, bussar, båtar och flygplan dekoreras med vinyl istället för att som många tror lackeras.

Man kan till och med klä in hela fordon i vinyl och på så sätt få en helt ny färg på sin bil, båt eller motorcykel. Detta kräver dock ett visst handlag och erfarenhet men kontakta gärna oss på Skyltstudion.se så kan vi rekommendera en lämplig montör på din ort.

Rollup

En Rollup är ett displayställ med budskapet rullat som en rullgardin i en aluminiumkassett. Med en Rollup kan du på ett enkelt, och portabelt sätt exponera ditt budskap på mässor, event, i butiksmiljöer eller på föreläsningar.

Standardformatet för en Rollup är 85x200cm.

Den medföljande väskan gör det lätt att ta med sig Rollupen överallt och skyddar den samtidigt vid transporter och förvaring. När man vill använda Rollupen drar man upp bilden som en rullgardin ur aluminiumkassetter och fäster denna med en pinne på baksidan. När Rollupen inte används ligger motivet väl ihoprullat i aluminium kassetten och skyddat till nästa gång du behöver använda den. Som med allt annat så ”får man vad man betalar för” och vi på Skyltstudion.se har valt en prisvärd Rollup med mycket hög kvalité. Därför är det också möjligt att byta ut budskapet i din Rollup om detta skulle bli inaktuellt.

Trycket görs på en matt och reflektionsfri polyesterfilm med mycket lång hållbarhet och den tål även vatten och lättare rengöring. Dock är endast användning inomhus att rekommendera då även lättare vindpustar kan få den att välta.

Affisch

Affischer, även kallat posters är en digital bildproduktion producerad på papper. Behöver du ta fram kampanj-, reklam- eller valaffischer eller varför inte högupplösta foto förstoringar på barnen så är detta lösningen.

Affischer sätts ofta upp på offentligas platser som köpcenter, i butiker eller på anslagstavlor. Som privatperson kanske du vill beställa en affisch som du vill rama in som en tavla och hänga i din bostad eller göra en helt unik plansch att hänga på väggen i garaget.

De vanligaste formaten på affischer som också är anpassade till de vanligaste formaten på ramar är 50x70cm samt 70x100. Vill du göra motiven liggande är det måtten 70x50cm samt 100x70cm som gäller.

Varning: Ett objekt ligger utanför din designyta.
0 kr
inkl. 25% moms
close

Din kundvagn

  Produkt Mått (B x H) Pris Antal Totalt  
  • Frakt
  • Summa
Samtliga priser är inkl. 25% moms. done Till kassan